Min månad: september 2017

Den här månaden har jag inte så mycket att berätta. Jag har nämligen varit ledig i tre veckor. Med facit i hand blev det en snudd på meningslös ledighet. Jag sålde några semesterdagar i juli och valde att flytta dessa dagar till september. Tanken var att Kära hustrun skulle åka iväg på två långresor, en till Indien och en till Kanada. Jag skulle vara hemma och ta hand om vovvarna. Men av detta blev det intet. Ericsson måste spara pengar, så nu ska det snålas med både det ena och det andra. Resorna blev inställda med kort varsel. Då tänkte jag istället att jag skulle passa på att måla om huset. Men inte heller det gick som planerat. Regnet vräkte ned, nästan varje dag. Därmed hann jag ägna lite extra tid åt bloggandet, vilket resulterade i några bra nyheter, som också avspeglade sej i denna månads besöksstatistik. Söndagen den 22 september var det så dags att kasta sej ut i den så kallade verkligheten igen. Det brukar vara lite segt att komma igång med arbetet efter semestern, men den här gången kändes det inte så. Det var faktiskt skönt att slippa rastlösheten. Nu ser jag fram emot en månad i det vackra norrländska höstlandskapet. Eller om det till och med hunnit bli vinter? Jag ska tjänstgöra en vecka i Långsele och en i Ånge. Ska jag packa långkalsonger?

4 thoughts on “Min månad: september 2017

  1. Ska bli trevligt att läsa dina erfarenheter av dessa norrländska metropoler om en månad. Det kan inte vara det mest spännande att tillbringa sin fritid i Långsele. Finns det något annat att göra än att titta på tågen? Bor du i det gamla stationshuset?

    • Att få tiden att gå i Långsele är en utmaning, helt klart. Men det går, det vet jag sedan tidigare. Får väl ta bussen till Sollefteå, promenera längs Faxälven eller besöka den fina modelljärnvägen. Kanske ta en fika på jobbet och snacka lite strunt med kollegorna. Förmodligen kommer jag att bo på SJs gamla överliggningshotell, eller i en stuga på campingen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s