Abba, Swedtrac & Rush

Tänk vad man kan drömma konstigt. Att Nordic Refinance, med gamle Abba-idolen Björn Ulvaeus i spetsen, skulle köpa hela Swedtrac. Rubbet liksom. Verkstäder och lok och fastigheter. Att Swedtrac precis som vännen Hector skulle ta över delar av Trätågstrafiken, mitt framför näsan på stackars Rush Rail. Att några märkliga spanjorer är inblandade i en räddningsaktion. Eller var det fransoser? Ja, jösses. Jag säger då det. John Blund han vet mycket.

7 thoughts on “Abba, Swedtrac & Rush

  1. Haha är det säkert att detta var en dröm, i denna förunderliga järnvägsvärld låter inte detta alltför otroligt. Vi har ju snart sett mycket av detta, riskkapitalbolagen och statliga utländska järnvägsförvaltningar är bara några av smeten…

      • Det ryktas om att Björn Ulvaeus framförallt är intresserad av att bygga om gamla travershallen i Hagalund till en dansstudio. De reklamfilmer som har spelats in där och plågat hela det tv-tittande svenska folket har i själva verket varit en slug förstudie till bolagsförvärvet.

  2. Ryktet säger att Hector tar över lite annan trafik strax i södra Sverige. Kommer nog att bli en stor aktör. Kanske köper man GC och styr upp verksamheten där med vad det lider?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s