Mats & Mats lämnar ledningsgrupp

sohana_josefsson_pressrum_orgGreen Cargo möblerar om i sin ledningsgrupp. Både marknadsdirektören Mats Hanson och kommunikationsdirektören Mats Hollander lämnar gruppen. In träder istället Sohana Josefsson, 41, som fram tills nu varit ansvarig för Green Cargos marknadsföring och produktutveckling. I fortsättningen tar hon över jobbet efter både Hanson och Hollander och blir ny chef för den nyinrättade marknads- och kommunikationsavdelningen. ”Vi har arbetat framgångsrikt med att effektivisera vår verksamhet och det arbetet fortsätter. Men vi har också gått in i en tillväxtfas och då behöver vi stärka vår marknadsföring. Den nya avdelningen Marknad & Kommunikation innehåller delar som ligger nära varandra i arbetsuppgifter och jag är övertygad om att avdelningen under Sohanas ledning ska finna synergier och stärka vår position”, säger Green Cargos VD Jan Kilström.

Mats Hanson och Mats Hollander kommer att arbeta kvar inom företaget, men enbart som rådgivare. Hanson, som ingått i Green Cargos ledningsgrupp sedan bolagets grundande 2001, kommer att jobba vidare med sina internationella kontakter. Hollander – i ledningsgruppen sedan 2006 – kommer att koncentrera sej på bland annat samhällskontakter. Jan Kilström anser att detta är strategiskt viktiga arbetsuppgifter. Sohana Josefsson, som är utbildad i offentlig ekonomi, började på Green Cargo 2008. Hon har bland annat arbetat med kvalitetsutveckling. ”Sohana har ett engagemang och en logistikkunskap som vi vill ta tillvara och hon kommer att leda en nybildad avdelning med uppgiften att bland annat stärka vår marknadsföring”, säger Jan Kilström.

Annonser

One thought on “Mats & Mats lämnar ledningsgrupp

  1. Som vanligt plöjer GC in pengar i Solna och totalt ignorerar att övrig verksamhet går på knäna. Att SÖM tillåts fortsätta existera och gräver ner personalen i svarta hål struntar dom totalt i. Mina f.d kollegor som jobbar kvar på GC går in i väggen en efter en och stämningen är allt annat än god. Nej, så skönt att jag blev övertalig vid senaste ”effektiviseringen” och att jag kom ur bubblan och upptäckte andra arbetsgivare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s