Arnesson ny chef i Malmö

Det blir Matts Arnesson som tar över som tillförordnad chef för Trafikverkets trafikledningsområde i syd. Den tidigare enhetschefen Arnesson ersätter Linus Eriksson som blir ny trafikdirektör på Skånetrafiken. Arnesson uppges ha en gedigen verksamhetskunskap och är väl insatt i ledning och styrning av verksamheten i syd. Matts Arnesson tar över i april. Hans förordnande sträcker sej som längst till den 30 september 2015.

Annonser

3 thoughts on “Arnesson ny chef i Malmö

  1. Jag läste om avgångspunktlighet tidigareoch som lekman i det här fallet undrar man vad en lokförare kan fördriva tiden med under väntan. Kan han lämna loket eller måste han på ett snabbt besked alltid stanna kvar. Jag tänker mig detta kan vara något att berätta och ibland leda till både roliga konsekvenser ibland för att inte tala om risk för övervikt hos den som väntar och tröstäter. Jag ryser vid tanken på ensam väntan i loket flera timmar.

  2. Oftast kan man få besked av tågklareraren hur långvarigt stoppet blir. Då kan man alltid lämna loket en kort stund för att till exempel handla. Det gäller bara att bromsa ned tåget ordentligt och låsa efter sej i loket när man går iväg. Men oftast står man långt ut i skogen på en liten station eller avlägsen bangård och väntar, långt ifrån affärer och pizzerior. Jag har alltid min surfplatta med mej. Andra har böcker eller korsord. Vissa kollegor kan somna som på beställning i loket, men det har jag svårt för eftersom stolen blir så obekväm efter en stunds halvliggande. Ensamheten vänjer man sej vid. Tröstätandet är dock ett värre problem…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s