SJ stänger för telefonmöte

SJs samtliga resebutiker kommer att stängas tillfälligt i morgon klockan 08.30. Personalen är kallad till ett viktigt telefonmöte. Även medarbetare som är lediga ombeds att medverka under mötet, som startar 09.00. I ett mejl till sina anställda skriver SJ: ”Den 21 januari kommer alla våra medarbetare inom resebutiksorganisationen att informeras om förändringar”. Exakt vad mötet kommer att handla om är oklart. Medarbetare som bloggen varit i kontakt med befarar dock att flera resebutiker, kanske samtliga, kommer att läggas ned. SJ har 23 resebutiker i Sverige och Danmark. Under 2012 stängdes butikerna i Lund, Trollhättan, Växjö, Halmstad, Hässleholm och Borås.

8 thoughts on “SJ stänger för telefonmöte

  1. Låter väldigt konstigt ang ryktet att alla resbutikerna skulle stängas ned. De renoverade ju dessa för inte alls länge sedan. Isåfall har SJs ledning verklighen tagit ett snabbt beslut som kommer ta en stund innan de vinner något på.

  2. Resebutikerna renoverades innan såväl den nuvarande ledningen och MTR kom in i bilden. Jag misstänker att i morgon går yxhugget rakt genom SJs organisation. En del kommer att få lämna skutan och räddar därigenom jobben åt de som blir kvar. Tufft. Jag arbetar inom en helt annan del av SJ och fick också mejl i dag om ett möte i morgon vid ett annat tillfälle. Risken är stor att jag får fundera på livet efter SJ mycket snabbt. Jag som hade tänkt klara mig de sista åren innan pension.

  3. Svensk järnväg är bedrövlig. Vi måste ha världens mest avfolkade och människofientliga järnväg. Ingenstans finns en människa att få hjälp eller köpa biljett av. Denna evinnerliga svenska jakt på effektivitet och lönsamhet kommer för eller senare förstöra tågresandet fullständigt. Nej fy, en människa på varje station som sköter biljettförsäljning, kundservice och håller allmänt snyggt och trevligt på stationerna!

    • Pressen får alltid veta innan oss SJ-anställda, så har det alltid varit när det varit någon negativ nyhet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s