459 000 tack!

cakeSå har ännu ett år förflutit. För ett år sedan satt jag på ett hotellrum i Borås. Kära hustrun hade semester och kom för att hälsa på. Det livade upp en aning. Den veckan körde jag X12 och X14 till Herrljunga, Uddevalla, Varberg och Göteborg. Det var bra tjänstgöring. Men det är trots allt ombord på godstågen som jag trivs allra bäst. Några månader senare fick jag möjligheten att börja i Green Cargos bemanningspool. Det har jag inte ångrat. Inte en sekund. Det har blivit bingo. Det är verkligen mycket som hunnit hända det senaste året. Varför berättar jag då detta? Jo, av den enkla anledningen att den här bloggen idag fyller år. Det är exakt två år sedan jag startade den. Hurra, hurra!

Det är ofattbart att två år kan gå så fort. Jag minns det som igår när jag satt på ett hotell i Jönköping och skrev mitt första inlägg. Det var samma dag som tragedin på Utöya. Ironiskt nog var det just en norrman som avlöste mej den dagen, på Cargonettåget som jag kört från Älmhult. Han hade nog inte riktigt förstått allvaret i situationen. Han hade tillbringat eftermiddagen i ett shoppingscenter. Famnen var full av grejer som han hade handlat i Jönköping. Minns jag rätt så var det påsar från både Clas Olson och Kjell och Company. I en annan kasse tyckte jag det skramlade från några flaskor. Det var nog sockerdricka.

Under bloggens första levnadsår räknade jag in 130 000 besökare. Nu har ytterligare ett år förflutit. Bloggen har växt. Just i detta nu räknar jag in 459 104 träffar. Det innebär 330 000 klick till den här bloggen bara det senaste året. Jag tackar eder alla. Tyvärr kommer jag kanske att göra er besvikna. I fortsättningen kan jag nämligen inte lova att uppdatera bloggen varje dag. Det var en målsättning som jag hade under det första året. Jag trodde aldrig att jag skulle lyckas i ytterligare tolv månader. Men det gick det också. Trots sjukdomar, semester och övertidstjänstgöring. Att kunna fortsätta på den inslagna vägen under ett tredje år känns dock som ett helt omöjligt projekt. Bloggandet tar allt mer tid. Det är inga problem under de veckor som jag arbetar. Då finns det oftast gott om tid mellan turerna. Det är värre under ledighetsperioderna. Det dåliga samvetet smyger sej på allt oftare. Just ni sliter till exempel Kära hustrun med disken i köket, medan jag slappar i soffan med laptopen i knäet. Det känns inte bra. Men även om jag inte kommer att kunna uppdatera bloggen exakt varje dag, så hoppas jag att ni fortsätter att besöka den här sidan.

12 thoughts on “459 000 tack!

  1. Får tack för alla dina intressanta inlägg i bloggen. Kommer även jag fortsätta följa den även om du inte uppdaterar den varje dag.

  2. Kommer nog att stå ut med att du inte uppdaterar varje dag (det gör jag inte med min heller…). Man måste ju tänka på sej själv och övriga familjen också, allt för husfridens skull…

      • Hehe,visst har vi det. Men frågan är hur mycket anställning man haft kvar efteråt, om man bloggat 100% ärligt.

      • Ja, där slår du huvudet på spiken! Att LÄSA mellan raderna kan de flesta, det är svårare att SKRIVA mellan raderna…men jag försöker!

  3. Jag förstår mycket väl att det kan vara svårt att uppdatera bloggen varje dag. Du kanske skulle satsa på att ha som mål att uppdatera varannan dag så får du lite ledighet också ju från bloggen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s