Pesten slår till även hos SJ

Pest och kolera och ebola. Nu har världen drabbats av en ny farsot. Hästkött. Var slår den till nästa gång? Världen håller andan. Inte ens gamla hederliga SJ klarar sej undan denna epidemi. Idag meddelar SJ sina anställda att alla produkter i deras sortiment som innehåller köttbullar dras in med omedelbar verkan. Nu måste det utredas om det kan finnas spår av hästkött även hos SJ. Bolaget skriver dock att detta sker enbart som en ren säkerhetsåtgärd. Det finns inga bekräftade uppgifter på att SJs köttbullar skulle innehålla hästkött. Själv kan jag bara tillägga att jag tycker hästkött är gott. Som liten gosse bjöds det ofta på så kallat hamburgerkött till mackan hemma hos farmor och farfar. Är det därför jag har blivit som jag blivit? Det förklarar saken. Jäkla farmor. Så se upp, gott folk. Snart slår denna moderna variant av pest till i en korv nära dej!

8 thoughts on “Pesten slår till även hos SJ

  1. Jag hoppas du är lite ironisk i ditt inlägg för problemet är väl inte hästkött isig utan att det innehåller hästkött fast det står nötkött i innehållslistan. Lurendrejeri alltså. Aldrig bra.

  2. Gissar att Dafgård är leverantören av köttbullarna. Härligt att se att man är solidariska och inte låter Findus stå ensamma på toppen mär det blåser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s