Visst fan…

…jag skulle ju hinna med att blogga lite också. Hur jag ska lyckas peta in nån järnvägsanknytning i det här inlägget vet jag inte. Jag får hoppas jag kommer på nåt under tiden jag skriver.

Dagen har jag tillbringat på ett tak. Farsan behövde hjälp att lägga pannor. Kan ju inte ta så lång tid, tänkte jag. Men det kunde det. Tack och lov var jag inte ensam på taket. Bror min slet hårt. Precis som syster. Och kära hustrun. Plus några vänner till. Nu är man helt ledbruten i kroppen. En lokförare är inte van vid denna typ av arbete. Även om syster ansåg att jag skulle lösa av henne med dagens tyngsta jobb ”eftersom du ju är lokförare”. Det är bra att hon har så höga tankar om yrket.

Väl hemma igen hade storebror bestämt med en kompis att han skulle sova över.  Det fick bli pizza till kvällsmat för killarna. Det är ju trots allt lördag. Själv klämde jag en gyrossallad. Därefter tog jag en synnerligen meriterande seger i Monopol mot dessa båda åtta-åringar. Det som kändes lite konstigt var att segern grundlades tack vare fyra hus på Djurgården. Tvi, tvi, tvi… Kändes lite bättre när jag upptäckte att Apa IF åter förlorade i kvalet till elitserien.

Nu sitter jag här och skriver en massa dravvel i väntan på att nåt tågrelaterat ska dyka upp i skallen. Jag tar en liten paus, tror jag…

 

 

…nä, det går inte. Får ta nya tag i morgon. Eller nya tåg kanske man ska säga i denna spalt. Höres.

 

 

2 tankar på “Visst fan…

    • Hade två av dem, men det ger inte mycket klirr i kassan. Annars försöker jag faktiskt lägga beslag på alla fyra. Då rasslar det till i kassan. Har för mej man får två millar vid varje besök!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s