Som en knockad boxare

04.30. Och här sitter man. Uuuu…vad kroppen skriker efter att få krypa ned i sängen igen. Det här med tidiga morgonpass är sannerligen inte min kopp te. Klockan ringde redan för en timme sen. Som en knockad boxare vinglade jag upp och stängde av väckningssignalen på telefonen.

Jag hann med en dusch och fick min frukostpåse med mej från hotellet innan jag nu dricker min andra kopp kaffe framför datorn i orderrummet på jobbet. Idag bär det iväg till Uddevalla. Men framför allt bär det iväg hemåt. Att en vecka kan gå så här fort begriper jag inte. Tyvärr går den ännu snabbare när man är ledig. Så snart sitter man här igen.

Tidiga arbetspass hör till jobbet, så jag klagar inte. Det är bara det att man nästan hunnit vänja sej av med att stiga upp i denna okristerliga tid på dygnet. Varken på TGOJ eller under tiden med Cargonets tåg har vi haft några tidiga turer. Det har mest handlat om kvällar och nätter. De här tidiga passen brukar vara kopplade till persontågen. Och det är ju på den sidan man arbetar för tillfället. Så det är bara att gilla läget.

Nu tar jag en kopp kaffe till. Höres.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s