Nej, jag har inte tråkigt

En missuppfattning bland vänner och bekanta är att det måste vara världens tråkigaste jobb att vara lokförare. Så är det inte. Det är väldigt sällan som jag haft tråkigt på jobbet under mina drygt elva år som lokförare. Men det är inte alltid så lätt att förklara för en icke järnvägsanställd varför man trivs så bra med sitt yrkesval. Det tar för lång tid. Det blir för svårt att förklara allt man måste kunna utan att komma in på järnvägens alldeles speciella, komplexa problematik.

Hur som helst: idag fyller den här bloggen ett halvår. Hipp hipp hurra för det! Jag har skrivit inlägg varje dag sen den 22 juli. Det har inte varit några som helst problem att hitta saker att skriva om. Jag har dessutom fortfarande ett lager av anekdoter, minnen och andra uppslag att ösa ur. Det om något tycker jag visar att det trots allt händer ganska mycket längs spåren.

Fram tills nu – söndag klockan 11.53 – kan bloggen stoltsera med 45389 läsare. Det är ungefär 45000 fler än jag hade räknat med. Jag kan bara tacka och ta emot. Nu tar vi sats mot ett nytt halvår. Ha det.

Annons

3 tankar på “Nej, jag har inte tråkigt

  1. Tack för en bra blogg som blandar vardag med humor. Det märks att du är van vid att skriva för det är alltid välskrivna inlägg och som sagt, jag skrattar ofta åt dina små historier. Fortsätt skriv så kommer jag att fortsätta läsa.

  2. Hej, detta är en kanon bra blogg, är inne och läser med nöje varje dag. Går nog inte att få mer underhållande läsning än det du producerar på denna bloggen!
    Så keep up the good work ! Är perfekt läsning för en lokförarelev som längtar ut på spåret:)
    / Lokförareleven

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s