En ovanlig dag

Idag är en ovanlig dag. Går här hemma helt molalena. I normala fall är det fullt upp med Alice och killarna. Men Alice är på dagis och killarna ska jag hämta om en liten stund.

Anledningen till ensamheten är förstås att jag kom hem tidigare än planerat efter den senaste arbetsveckan. Skulle ha ankommit Trelleborg 3.30 i natt, men tack vare stormen fick jag köra ett annat tåg och hann således hem redan igår kväll.

Nu går jag här och njuter av tillvaron. Har ätit frukost i lugn och ro, satt på kaffe och sitter just nu under täcket i soffan och bloggar. Tittar ut och inser att jag har stormen att tacka för ytterligare en sak: löven från de 26 äppelträden är borta! Jag har haft dåligt samvete för att jag inte räfsat upp dem, men nu löste sej den lilla saken av sej självt. Blir nog grannen som sliter sitt hår istället…

Men sysslolös får man aldrig vara. Hustrun ringde nyss. Hon beordrade dammsugning. Sen hörde Den Vimsige av sej. Han har köpt ny bil och behöver skjuts till bilhandlaren i eftermiddag. Håhåjaja.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s